Fotos per a Edurne Vega

(English Below)

El número del mes de desembre de la revista Enderrock va estar dedicat a les 100 noves veus femenines de Catalunya. A la llista hi apareix la meva amiga Edurne Vega amb una foto que li vaig fer i que m'encanta. M'he encarregat de tota la imatge per al seu nou disc que, si tot va bé, veurà la llum al març! 

De moment, ja ha estrenat el single "Si tu i jo" a Spotify i la foto escollida pertàny a la meva sèrie Wonder Land. Escolteu, escolteu...

https://open.spotify.com/track/1D3TiUyL1a4UP7c0If6Y90

In December, the magazine Enderrock dedicated its number to the 100 new femenine voices of Catalunya. My friend Edurne Vega appeared in the list with a photo I took. Also, I have been in charge of the image for the new album, that is going to be released in March.

She has already released the single "Si tu i Jo" in Spotify, and the cover photo is a photo of my series Wonder Land. Go and Listen...

https://open.spotify.com/track/1D3TiUyL1a4UP7c0If6Y90